Jesienna Pieczeń W Garnku
Jesienna pieczeń w garnku to bez nabiału przepis z 16 porcjami. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka keczupu, ząbka czosnku, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 54 fanów. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jesienna Pieczeń W Garnku, Jesienna Pieczeń W Garnku, oraz Instant Pot Pot pieczeń ( Szybkowar Pot pieczeń) + wideo.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu smaż czosnek na oleju przez 1 minutę.
Dodaj pieczeń; brązowy ze wszystkich stron.
W dużej misce wymieszaj ocet, sok pomidorowy, keczup, cukier, sól i pieprz; polać pieczeń. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Dodaj marchewkę i cebulę; przykryj i gotuj przez 1 godzinę dłużej lub do miękkości mięsa i warzyw.
Wyjmij na półmisek i trzymaj w cieple.
Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni.
Dodaj wodę do soków, aby odmierzyć 3 filiżanki.
Wymieszaj mąkę i zimną wodę, aż będą gładkie; wymieszaj z sokami z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dopraw solą i pieprzem. Pokrój pieczeń; podawać z warzywami i sosem.