Jamajka Margaritas

Jamajka Margaritas
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Jamajka Margarity może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kwiaty hibiskusa, wodę, triple sec i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Agua de Jamaica, Jamajka (hibiscus) Sangria, oraz Jamajska i imbirowa Granita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kwiaty umieścić w sitku; spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2
Połącz kwiaty, wodę i cukier w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Szczep; Odrzuć kwiaty. Przykryć i schłodzić mieszankę hibiskusa.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połącz mieszankę hibiskusa, tequilę, sok i Triple Sec.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: 100% Agawy)(zalecane: 100% Agawy)
HibiskusHibiskus
TequilaTequila
SokSok
4
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
5
Dekoruj plasterkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn