Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę
Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę wymaga około 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 568 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Za $2.98 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jeśli masz pod ręką kapustę, mostek peklowanej wołowiny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 77%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę, Peklowana wołowina i kapusta, oraz Najlepsza peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Połącz peklowaną wołowinę i Zawartość opakowania przypraw, wodę, cebulę, marchewkę, seler i sól razem w dużym garnku lub holenderskim piekarniku; zagotuj, usuwając pianę, która wypłynie na powierzchnię.
Przykryj garnek, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie, około 3 godzin.
Dodaj ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia, aż ziemniaki będą prawie miękkie, jeszcze około 30 minut.
Umieść kawałki kapusty na wierzchu i wokół mięsa, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, jeszcze 20 do 30 minut.
Wyjmij mięso na deskę do krojenia i odstaw na 10 do 15 minut.
Pokrój w poprzek ziarna i podawaj w misce; Chochla warzywa i bulion na wierzchu.