Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę

Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę
Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę wymaga około 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 568 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Za $2.98 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jeśli masz pod ręką kapustę, mostek peklowanej wołowiny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 77%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę, Peklowana wołowina i kapusta, oraz Najlepsza peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
Połącz peklowaną wołowinę i Zawartość opakowania przypraw, wodę, cebulę, marchewkę, seler i sól razem w dużym garnku lub holenderskim piekarniku; zagotuj, usuwając pianę, która wypłynie na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Przykryj garnek, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia, aż ziemniaki będą prawie miękkie, jeszcze około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Umieść kawałki kapusty na wierzchu i wokół mięsa, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, jeszcze 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wyjmij mięso na deskę do krojenia i odstaw na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Pokrój w poprzek ziarna i podawaj w misce; Chochla warzywa i bulion na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn