Jak zrobić domowy Crème Fraiche

Jak zrobić domowy Crème Fraiche
Jak zrobić domowy Crème Fraiche to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 178 g tłuszczu, oraz w sumie 1670 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche, oraz Naleśniki Créme Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę i maślankę połączyć w szklanym słoiku. Przykryć szczelnie gazą (lub dowolnym oddychającym materiałem) i odstawić w temperaturze pokojowej (70 do 75 stopni F (21 do 24 stopni C)) na 24 godziny. Wymieszać, przykręcić pokrywkę i przechowywać w lodówce przez 24 godziny przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn