Jajka Z Czosnkiem
Przepis na jajka z czosnkiem jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 15g tłuszczu i w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, zieloną cebulę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Parsi Deviled Eggs-inspirowane Indianami deviled eggs zawierają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, Smażone jajka z czosnkiem i szalotką, oraz Sriracha Deviled Eggs with czosnek Toast Crumb Topping dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jajka wzdłuż na pół; usuń żółtka i odłóż białka na bok. W małej misce zetrzyj żółtka.
Dodaj majonez, musztardę, cebulę, czosnek i sól. Napełnij białka jaj; posypać papryką. Wstaw do lodówki do podania.