Jajka Cappuccino
Jajka Cappuccino mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka chleba z, Sól morska i pieprz, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cappuccino, Cappuccino Mix, oraz Cappuccino Nog.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Lekko posmarować obie strony kromek chleba oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika na około 12 protokół, lub do chrupiące na zewnątrz i miękkie wewnątrz. Utrzymuj ciepło, aż będzie potrzebne.
Włącz ekspres do kawy i zwiększ ciśnienie.
W rondlu podgrzej śmietanę na średnim ogniu, aż się uspokoi.
Jajka przełożyć do miski, ubić do wymieszania, doprawić solą i pieprzem.
Ubij gorącą śmietanę i 1 łyżkę szczypiorku.
Wlać 1/4 mieszaniny jaj do żaroodpornej miarki o pojemności 1 filiżanki (dobrze działa metalowy dzbanek do gotowania na parze mleka). Zanurz różdżkę parowca głęboko w jajach i paruj je, utrzymując dyszę głęboko i obracając filiżankę, aby równomiernie ugotować jajka. Nie potrząsaj filiżanką, bo jajka się rozbiją. Chcesz je ustawić w ciasto, uważając, aby ich nie rozgotować. Zauważysz zmiany hałasu w miarę zestalania się jaj. Opuść kubek i paruj powierzchnię jaj. Jaja powinny pozostać miękkie i nie być w pełni osadzone.
Odwróć filiżankę na ciepły talerz, wierzch łyżką kawioru i posyp pozostałym szczypiorkiem.
Podawać z 2 kromkami chleba tostowego. Powtórz, aby 4 porcje.