Jajecznica Z Makaronem
Jajecznica z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki, soli koszernej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu, Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, oraz Jajecznica Tex Mex.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i saute
zielony pieprz, szalotki i kruszony czerwony pieprz (jeśli używasz) do
warzywa są delikatne, ale nie brązowe. W średniej misce ubijamy
jajka z parmezanem i solą, następnie dodać do patelni z
gotowane spaghetti z bazylią. Wrzuć delikatnie na średnie ciepło
do momentu, aż jaja się ułożą.
Podawać z tartym parmezanem i chrupiącą skórką