Pepperoncini Mayo

Pepperoncini Mayo
Pepperoncini Mayo to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka skórki cytrynowej, majonezu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Pepperoncini Spread, Petardy Pepperoncini, oraz Pepperoncini Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem majonez, paprykę pepperoncini i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn