Sałatka szpinakowa z orzechami pekan i suszonymi pomidorami
Sałatka szpinakowa z orzechami pekan i suszonymi pomidorami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 2. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, szpinak, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Grzyby podsmażyć, odstawić i ogrzać.2
W średniej misce umieść szpinak, orzechy pekan i posiekane suszone pomidory, wymieszaj równomiernie.3
Dodać ciepłe grzyby, lekko wrzucić ponownie.4
Dodać mieszaninę octu / oleju, wrzucić do herbu.5
Ubij niewielką ilość, posmakuj i dostosuj do swoich upodobań.