Jabłko i Brie Quesadillas
Jabłko i Brie Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 18g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako przystawka przyjazna dla budżetu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ser brie, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jabłko i Brie Quesadillas, Jabłkowe Brie Quesadillas, oraz Karmel Jabłko Brie Quesadillas.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Wrzucić plastry jabłka z 2 łyżeczki oliwy z oliwek i gotować, obracając od czasu do czasu, aż oznaczone i miękkie, 3 do 4 protokół.
Połóż tortille na desce do krojenia. Top każdy z jedną czwartą każdego z grillowanego jabłka i brie po jednej stronie, a następnie złożyć tortille na pół, aby pokryć nadzienie.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując partiami, gotuj quesadillas, aż się zarumienią i ser się rozpuści, około 2 minut na stronę. W międzyczasie wymieszaj musztardę i syrop klonowy w misce. Każdą quesadillę pokroić w kliny.
Skropić syropem Klonowo-musztardowym, a na wierzchu boczek.
Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir
Meksykańska świetnie komponuje się z Rieslingiem, musującym różem i Pinot Noir. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.