Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Irish Whiskey Flat Iron Steak spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 762 kalorie, 45g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Mieszanka rozmarynu, tymianku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Whiskey Flat Iron Steaks, Whiskey Glazed Flat Iron steki i grillowane ziemniaki, oraz Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub.
Instrukcje
1
Połączyć oliwę z oliwek, whiskey, sos sojowy, zielona cebula, czosnek, pieprz, pietruszka, tymianek, i rozmaryn w dużej, zamykanej plastikowej torbie; uszczelnić i wstrząsnąć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Whiskey
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj steki do marynaty. Uszczelnij worek, wyciskając jak najwięcej powietrza. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Wyjąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę. Pozwól stekom osiągnąć temperaturę pokojową przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Gotować steki, aż zaczną się jędrne i są gorące i lekko różowe w środku, 6 do 7 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C). Przykryj mięso dwiema warstwami folii aluminiowej i pozostaw na 10 minut w ciepłym miejscu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego