Irish Roast Beef with Guinness Au Jus
Irlandzka pieczeń wołowa z Guinnessem Au Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 511 kalorii, 47g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rozmaryn, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Irlandzki z wołowiną i Guinnessem, Gulasz Z Irlandzkiej Wołowiny Guinness, oraz guinness irish beef gulasz.
Instrukcje
Wołowinę ułożyć na patelni i polać mięsem piwem. Przykryj patelnię folią i zamarynuj w lodówce na noc, obracając raz.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Wyjąć pieczeń z grubego i osuszyć.
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz pieczeń ze wszystkich stron. Ustaw rumianą pieczeń na talerzu.
Rozmaryn, tymianek, przyprawę do steków i pieprz rozgnieść w moździerzu i tłuczku.
Dodać mielony czosnek i wymieszać, aby uzyskać pastę.
Rozprowadzić pastę na zewnątrz pieczenia.
Ułożyć pieczeń z powrotem na patelni i przykryć luźno folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny.
Dodać ziemniaki do patelni i pozostawić folię, aby pieczeń uzyskać chrupiącą powłokę.
Piec do pożądanego stopnia doneness, lub temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) dla średnich, o innej godzinie.
Wyjąć z piekarnika, przykryć podwójną blachą folii aluminiowej i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu 20 minut przed krojeniem.
Wlać soki z patelni do garnka i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż soki zmniejszą się i zgęstnieją, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przecedzić soki i podawać z wołowiną i pieczonymi ziemniakami.