Irish Pumpkin Potage
Irish Pumpkin Potage to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Ta przystawka ma 383 kalorie, 13g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, mieloną gałkę muszkatołową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Marchew Potage, Potaż Zimowy, oraz Potage Jacqueline dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół i zeskrobać nasiona i pestki.
Pokroić na kawałki 1 cal.
Na dużej patelni, podsmaż dynię, por, cebula i czosnek w oliwie z oliwek.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Warzywa odcedzić, włożyć do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę.
Przełożyć puree do garnka lub garnka; dodać wystarczającą ilość mleka, aby osiągnąć gładką konsystencję.
Dodać pieprz cayenne, papryka, pieprz mielony i gałka muszkatołowa; gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół i nie pozostawić do wrzenia.