Irish Cream
Irish Cream to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wyciąg z migdałów, skondensowane mleko, whisky i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Dobrze sprawdza się jako napój. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Do max irish cream chocolate cream cheese brownies, Mint Chip Irish Cream Ice Cream, oraz Baileys Irish Cream Bita Śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj jajka, kawę, syrop czekoladowy i ekstrakt z migdałów w blenderze.
Do masy jajecznej wlać słodzone mleko skondensowane i śmietanę do ubijania; ponownie zmiksować.
Wlej whisky do blendera; zmiksuj na gładką masę. Schłodzić przez noc lub 8 godzin przed użyciem.