Irish Cream

Irish Cream
Irish Cream to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wyciąg z migdałów, skondensowane mleko, whisky i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Dobrze sprawdza się jako napój. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Do max irish cream chocolate cream cheese brownies, Mint Chip Irish Cream Ice Cream, oraz Baileys Irish Cream Bita Śmietana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksuj jajka, kawę, syrop czekoladowy i ekstrakt z migdałów w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
KawaKawa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Do masy jajecznej wlać słodzone mleko skondensowane i śmietanę do ubijania; ponownie zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
JajkoJajko
3
Wlej whisky do blendera; zmiksuj na gładką masę. Schłodzić przez noc lub 8 godzin przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn