Horchata

Horchata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj Horchatan. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryżu basmati, fasoli waniliowej, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Horchata, Horchata, oraz Horchata podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj zmielony ryż, blanszowane migdały, cynamon i fasolkę waniliową oraz nasiona z 3 1/2 szklanki wody i pozostaw na noc, przykryty, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały BlanszowaneMigdały Blanszowane
WaniliaWanilia
CynamonCynamon
NasionaNasiona
WodaWoda
RyżRyż
3
Następnego dnia przecedzić horchatę za pomocą sitka i gazę. Dociśnij ciała stałe do sitka wyłożonego gazą, aby wydostać całą ciecz i podawać na lodzie. (Można również mieszać horchatę, odcedzić i podawać na lodzie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn