HERDEZ® Torta Ahogada z Sosem Chipotle
HERDEZ® Tortan Ahogada z sosem Chipotle może być właśnie przepisem bezmlecznym, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 9,44 USD za porcję. To danie główne ma 664 kalorie , 41 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 15 fanów. Jeśli masz pod ręką delikatesową pieczeń wołową, cebulę, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Tortan Ahogada – 400 najlepszych kanapek , Tortan Ahogada (kanapka z utopioną wołowiną) i stek z flanki HERDEZ® Chipotle są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz sos chipotle z bulionem wołowym i kolendrą w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu. Cebulę smażymy na rozgrzanym oleju, aż zacznie mięknąć. Wmieszaj czosnek i smaż przez kolejną minutę.
Dodać mięso z 1/4 szklanki sosu i smażyć, mieszając, przez około dwie minuty, aż się rozgrzeje.
Wlej sos do czterech misek do maczania.
Połóż mieszankę mięsną na dolnej połowie bułki kanapkowej, udekoruj gałązkami kolendry i połóż górną połowę bułki na wierzchu. Zanurz kanapki w sosie i ciesz się smakiem.