Herbed Pot Roast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Herbed Pot Roast. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,17 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oregano, soli, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Ze Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Herbed Rib Roast podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu, brązowo piecze się w oleju ze wszystkich stron.
Połączyć przyprawy; posypać mięsem.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2 godziny, od czasu do czasu fastrygując.
Dodać marchew, ziemniaki, cebulę i wodę.
Przykryj i piecz przez 1 godzinę dłużej lub do momentu, gdy wołowina i warzywa będą miękkie. Zagęścić soki na sos w razie potrzeby.