Herbata Marokańska Czekolada Mięta

Herbata Marokańska Czekolada Mięta
Marokańska czekolada miętowa Tean jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis służy 2. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gałązki czekolady miętowej, cukier, herbatę z prochu strzelniczego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Herbata mrożona marokańsko-miętowa, Marokańska Mięta Pieczone Warzywa, oraz Marokańska jagnięcina z morelami, migdałami i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść herbatę, cukier i miętę w czajniczku. Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia, odstawić 2 minuty, a następnie wlać do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CzajniczekCzajniczek
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Niech strome około 5 minut. Przecedzić do filiżanek.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn