Herbalicious Shrimp Dip to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość droga przystawka dla Super Bowl. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Mieszanka zielonej cebuli, chili w proszku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Do Pizzy, Kurczak Enchilada Dip, oraz Dip SMOBY Bakłażan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj krewetki, zielona cebula, cebula, estragon, pietruszka, rozmaryn, chili w proszku, i sok z cytryny do słoika blendera lub robota kuchennego; przetworzyć mieszaninę, aż krewetki są drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Zielona Cebula
Sok Z Cytryny
Rozmaryn
Estragon
Pietruszka-nać
Krewetki
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zeskrobać posiekaną mieszaninę krewetek do miski i wymieszać z marchewką, majonez, i śmietana, mieszając aż dobrze wymieszane. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.