Herb-kruszony stelaż jagnięcy

Herb-kruszony stelaż jagnięcy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herb-Crusted Rack jagnięciny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej pakowane, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herb-kruszony stelaż jagnięcy, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218° i zorganizować stojak w dolnej trzeciej. Tymczasem odstawić jagnięcinę w temperaturze pokojowej.Obficie przyprawić półki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Umieść 1 Baranek tłuszczu rack stronie w dół na patelni i sear aż złoty kolor brązowy, obracając stojak na brązowy jak najwięcej tłuszczu, jak to możliwe(jesteś po prostu stara się brązowy tłuszcz, więc nie martw się o odwrócenie stojaka nad), O 3 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przenieś jagnięcinę na powierzchnię roboczą, zarumienioną bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Odcedzić olej z patelni i wytrzeć wszelkie rumiane kawałki ręcznikiem papierowym. Przywróć patelnię do średnio wysokiego ciepła, dodaj pozostałą łyżkę oleju i powtórz z pozostałym stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Umieść czosnek i anchois na desce do krojenia. Zrób pastę, naciskając ostrze noża szefa kuchni i przeciągając jego bok przez czosnek i anchois pod kątem 15 stopni, na przemian rozbijając je razem i siekając mieszaninę, aż utworzy się drobna pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Przenieść pastę do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie i połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9
Dodaj panko, pietruszka, i rozmaryn i użyj rąk, aby równomiernie połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Umieść musztardę i miód w małej misce i wymieszaj, aby połączyć. Za pomocą pędzla do ciast, równomiernie umyć rumiane boki baraniny z mieszaniną musztardy i miodu, wykorzystując to wszystko. Używając rąk, delikatnie przyciśnij połowę mieszanki panko na każdym ze stojaków nad mieszaniną musztardowo-miodową, upewniając się, że pokrywa się ona aż do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Umieść przygotowane stojaki jagnięce na patelni z kośćmi skierowanymi w tym samym kierunku. Piecz, obracając patelnię w połowie czasu gotowania, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka rejestruje 52° do 130 ° F na rzadkie, około 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Przenieś Stojaki na deskę do krojenia i pozostaw je odkryte na około 15 minut.Każdy stelaż pokroić w 4 kotlety (2-kostne) i ułożyć na półmisku. (Część powłoki może spaść—wystarczy posypać ją z powrotem na jagnięcinę.) Doprawić szarą lub grubą solą morską i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn