Hamburgery z indyka z salsą Mango
Burgery z indyka z salsą Mango mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.64 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jamajski Jerk Indyk hamburgery z Papaya-Mango Salsa, Hamburgery Salsa Z Limonką Mango, oraz Burgery z czarnej fasoli z salsą Mango.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć indyka na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na sześć pasztecików.
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 4-6 minut z każdej strony lub do termometru odczytuje 165° i soki uruchomić jasne.
Bułki Grill, odkryte, przez 1-2 minut lub do tosty.
Umieścić hamburgery na dnie bułki. Top z salsą. Wymień wierzchołki bułek.