Hamburgery Triple B

Hamburgery Triple B
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Triple B hamburgery spróbować. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1238 kalorii, 45g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukierników ' cukier, sos sojowy, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 4 lipca potrójne hamburgery białkowe, Najlepsze Brytyjskie hamburgery z potrójnie gotowanymi chipsami, oraz Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos: w misce wymieszać skrobię kukurydzianą, cukier cukierniczy, pieprz cayenne, sól i pieprz czarny. W dużej patelni saute na małym ogniu, połączyć bourbon, 1 szklanka wody, sos sojowy, sos Worcestershire, syrop klonowy, olej sezamowy, ocet, musztarda, czosnek, cebula, Tabasco, brązowy cukier i cukier granulowany. Podgrzać na wolnym ogniu i powoli dodawać suchą mieszankę do mokrej, energicznie ubijając, gdy idziesz. Gdy mieszanina jest dobrze połączona, gotować o 1 więcej minut. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos TabascoSos Tabasco
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Rozgrzej grill lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Zrób hamburgery: uformuj mięso na 6 pasztecików. Lekko doprawić solą, pieprzem i solą czosnkową. Grillować paszteciki do średniej, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Dodaj 2 paski boczku do każdego patty. Na każdym boczku rozpuścić gruby plasterek wędzonego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WędzonySer Wędzony
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Umieść hamburgery między bułkami, skropić hojną ilość sosu bourbon na każdym burger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Zdjęcia Jennifer Causey

Składniki

12plastrygrubo krojony boczek wędzarniczy, gotowany do chrupiącegogrubo krojony boczek wędzarniczy, gotowany do chrupiącego3(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno6plastrygrube plastry wędzonego sera cheddargrube plastry wędzonego sera cheddar596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana11 funt cukinii,udziec jagnięcy z kościąudziec jagnięcy z kością11 funt cukinii,sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypieprz i czosnek sólpieprz i czosnek sól1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania907Orzechy dowolne (posiekane)USDA choice Angus Ground chuckUSDA choice Angus Ground chuck2(zima)czysty syrop klonowyczysty syrop klonowy11 funt cukinii,cebula mielonacebula mielona01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6świeże bułki piekarnicze, tosty i masełkoświeże bułki piekarnicze, tosty i masełko21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Sos TabascoSos Tabasco2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn