Ham ' N Swiss Biscuits
Ham ' N Swiss Biscuits może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. 12 osób było pod wrażeniem tej receptury. Mieszanka margaryny, maku, szynki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć margarynę można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Lodem Z Masłem Orzechowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka i Szwajcarskie herbatniki, Ham ' N Swiss Biscuits, oraz Herbatniki Swiss Onion Drop podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszać szynkę konserwową, suszoną cebulę, 1 łyżeczkę maku i margarynę.
Oddzielić herbatniki; nacisnąć 5 herbatników na nieosmarowaną blachę do pieczenia, aby każdy herbatnik był spłaszczony i miał około 3 1/2 cala średnicy.
Łyżka około 2 łyżki mieszanki szynki do środka każdego spłaszczonego biszkoptu.
Złóż plastry sera szwajcarskiego, aby podzielić na ćwiartki i umieść 4 ćwiartki na szczycie szynki.
Łyżką pozostałą mieszankę szynki na kawałkach sera szwajcarskiego.
Na posypanej mąką powierzchni roboczej lekko naciśnij pozostałe 5 herbatników na 4-calowe okręgi.
Połóż 4-calowy biszkoptowy okrąg na każdym zwieńczonym biszkopcie i lekko rozciągnij górny biszkopt, aby pokryć nadzienie. Dociśnij krawędzie lekko, ale nie szczelnie do siebie.
Każdy nadziewany biszkopt posyp szczyptą maku do dekoracji.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty herbatników będą złotobrązowe, a nadzienie będzie gorące, 10 do 15 minut.