Nadzienie kiełbasowo-ziołowe

Nadzienie kiełbasowo-ziołowe
Nadzienie kiełbasowo-ziołowe może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 1410 kalorii, 57 g białka i 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 46% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup chleb, przyprawę do drobiu, dietz & watson – naturalną, niepeklowaną kiełbasę z kurczaka bez azotanów i kilka innych rzeczy, które możesz przygotować już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38%. Nadzienie kiełbasowo-ziołowe, nadzienie kiełbasowo-ziołowe oraz nadzienie kiełbasowo-ziołowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj masłem naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Linków Dietz & Watson Naturalna, Niepeklowana, Wolna Od Azotanów, Włoska Kiełbasa Z Kurczaka, Pokrojona W Kostkę6 Linków Dietz & Watson Naturalna, Niepeklowana, Wolna Od Azotanów, Włoska Kiełbasa Z Kurczaka, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dietz & Watson Naturalna, Niepeklowana, Wolna Od Azotanów, Włoska Kiełbasa Z Kurczaka, Pokrojona W KostkęDietz & Watson Naturalna, Niepeklowana, Wolna Od Azotanów, Włoska Kiełbasa Z Kurczaka, Pokrojona W Kostkę
10 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Francuskiego Chleba Lub Białego Chleba10 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Francuskiego Chleba Lub Białego Chleba
2
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż kiełbasę, często mieszając, aż kiełbasa będzie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Francuski Lub Biały ChlebPokrojony W Kostkę Chleb Francuski Lub Biały Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szałwia LiściastaSzałwia Liściasta
3
Wyjmij na ręczniki papierowe do odsączenia. Wytrzyj patelnię i rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Drobno Posiekanej świeżej Szałwii Lub Suszonych Liści Szałwii, Pokruszona1 łyżka Drobno Posiekanej świeżej Szałwii Lub Suszonych Liści Szałwii, Pokruszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana świeża Szałwia Lub Suszone Liście Szałwii, PokruszonaDrobno Posiekana świeża Szałwia Lub Suszone Liście Szałwii, Pokruszona
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i seler i gotuj, mieszając, aż warzywa zmiękną, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
W dużej misce wymieszaj kostki chleba z ziołami i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
6
Dodać warzywa z masłem i odsączoną kiełbasę. Mieszaj bulion z kurczaka, aż będzie dobrze zwilżony, ale nie papkowaty. Delikatnie przełóż do przygotowanej formy do pieczenia i szczelnie przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Piec 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Zdejmij folię i piecz przez około 3 do 4 minut lub tylko do momentu, aż wierzch się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn