Nadzienie kiełbasowo-ziołowe
Nadzienie kiełbasowo-ziołowe może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 1410 kalorii, 57 g białka i 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 46% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup chleb, przyprawę do drobiu, dietz & watson – naturalną, niepeklowaną kiełbasę z kurczaka bez azotanów i kilka innych rzeczy, które możesz przygotować już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38%. Nadzienie kiełbasowo-ziołowe, nadzienie kiełbasowo-ziołowe oraz nadzienie kiełbasowo-ziołowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Lekko posmaruj masłem naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż kiełbasę, często mieszając, aż kiełbasa będzie ugotowana.
Wyjmij na ręczniki papierowe do odsączenia. Wytrzyj patelnię i rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i gotuj, mieszając, aż warzywa zmiękną, około 5 do 7 minut.
W dużej misce wymieszaj kostki chleba z ziołami i przyprawami.
Dodać warzywa z masłem i odsączoną kiełbasę. Mieszaj bulion z kurczaka, aż będzie dobrze zwilżony, ale nie papkowaty. Delikatnie przełóż do przygotowanej formy do pieczenia i szczelnie przykryj folią.
Zdejmij folię i piecz przez około 3 do 4 minut lub tylko do momentu, aż wierzch się zarumieni.