Gum Ball Machine Cake
Przepis Gum Ball maszyna ciasto może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 2 godziny i 5 minut. Ten przepis służy 16. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Udaj się do sklepu i podnieś pastę kolor żywności, olej roślinny, żel dekorujący i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Maszyna Do Chleba Easy Apple Coffee Cake, Sno-Ball Cake, oraz Sno-Ball Mug Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko jednej 8-calowej lub 9-calowej okrągłej patelni i jednej 8-calowej kwadratowej patelni.
W dużej misce, beat cake mix, soda pop, olej, białka i kilka kropli kolor żywności z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Piec 26 do 34 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta(czasy mogą się różnić między dwoma patelniami). Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Zamrozić ciasta odkryte około 1 godziny dla łatwiejszego lukier w razie potrzeby.
Umieść okrągłe ciasto w pobliżu jednego końca tacy na Globus maszyny guma piłka; frost góry i boku z połową lukier.
Umieść placek obok okrągłego ciasta na podstawę maszyny. Wymieszać 1 łyżeczkę barwnika spożywczego do pozostałego lukru; boki mrozu i wierzch podstawy lukrem. Owinąć batonik folią.
Umieść owinięty folią batonik w pobliżu dna podstawy. Użyj żelu dekorującego, aby narysować pułapkę na batoniku. Ułóż monetę czekoladową i cukierki orzechowe nad batonem. Ułóż kulki gumowe na globusie. Przechowywać luźno przykryte.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.