Gulasz z ostryg dziadka
Gulasz z ostryg dziadka może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 7G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 44 fanów. Jeśli masz szalotki, ostrygi krakersy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło i czosnek w stockpot na średnim ogniu, aż masło zacznie brązowieć.
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Szalotki wymieszać z rumianym masłem. Gotować i mieszać, aż przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Wlać sherry szalotki w stockpot i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania wszelkie rumiane kawałki off dnie garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, 3 do 5 minut.
Wlać zarezerwowany Likier ostryg, mleko i śmietanę do garnka; doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i wymieszać ostrygi; gotować, aż ostrygi zaczną się marszczyć, o 3 protokół.
Natkę pietruszki wymieszać, doprawić solą morską do smaku. Chochle do misek i udekorować słodką papryką i krakersami ostryg.