Gulasz z ostryg dziadka

Gulasz z ostryg dziadka
Gulasz z ostryg dziadka może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 7G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 44 fanów. Jeśli masz szalotki, ostrygi krakersy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło i czosnek w stockpot na średnim ogniu, aż masło zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Szalotki wymieszać z rumianym masłem. Gotować i mieszać, aż przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Wlać sherry szalotki w stockpot i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania wszelkie rumiane kawałki off dnie garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Wlać zarezerwowany Likier ostryg, mleko i śmietanę do garnka; doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i wymieszać ostrygi; gotować, aż ostrygi zaczną się marszczyć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AlkoholAlkohol
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Zdjąć z ognia.
7
Natkę pietruszki wymieszać, doprawić solą morską do smaku. Chochle do misek i udekorować słodką papryką i krakersami ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z OstrygKrakersy Z Ostryg
Słodka PaprykaSłodka Papryka
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn