Gulasz z Chorizo i białą fasolą

Gulasz z Chorizo i białą fasolą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Chorizo i gulasz z białej fasoli może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 748 kalorii, 37g białka, oraz 44g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, fasolę cannellini, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gulasz z małży, chorizo i białej fasoli, Dip chorizo-and-White Bean, oraz Sałatka z białej fasoli i Chorizo z oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kiełbasę i gotować, turningocasionally, aż rumiane i gotowane przez, 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Transfer kiełbasy na talerz.
4
Zmniejszyć ciepło do średniego.
5
Ciepło pozostające1 łyżka oleju w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę, czosnek i gałązkę tymianku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
7
Dodaćśrodki i bulion i gotować, miażdżąc kilkaśrodków z tyłu łyżki do zgęstnieniauce, aż lekko zgęstnieje, 8-10 protokół.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
8
Dodaj spinachby garści i gotować tylko do zwiędnięcia, o 2 protokół.
9
Pokrój chorizo i złóż na gulasz; w razie potrzeby dodaj wodę do cienkiej. Gulasz podzielić na kawałki, skropić olejem i w razie potrzeby posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
GulaszGulasz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
W porcji: 570 kalorii, 33 g tłuszczu, 11 g błonnika
11
Bon Appétit

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn