Gulasz z Chayote i kiełbasą
Gulasz z Chayote i kiełbasą to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Mieszanka mielonego tymianku, pomidorów w puszkach, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny kurczak i Chayote Jamaican gulasz przepis, Gulasz kiełbasa ' aka ' gulasz kiełbasa, oraz Gulasz Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży rondel na średnim ogniu; gotować kiełbasę na patelni, aż rumiane; usunąć kiełbasę na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi.
Dodać oliwę z oliwek. cebula, i czosnek na patelni; gotować i mieszać, aż cebula są przezroczyste, 3 do 5 protokół. Powrót kiełbasę na patelnię wraz z dyni Chayote i papryki jalapeno; gotować i mieszać, aż squash zaczyna mięknąć, 10 do 15 protokół. Wymieszać pomidory, czarną fasolę, kukurydzę, tymianek i chili w proszku; doprawić solą i pieprzem. Gotować do całkowitego ogrzania przez, o 10 minut więcej.