Gulasz Węgierski
Gulasz węgierski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 278 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka liści laurowych, marchew, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu umieścić mięso z gulaszu wołowego i cebulę. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy
W dużym rondlu umieść mięso, cebulę, sok pomidorowy, seler, fasolkę szparagową, marchew, groszek, liście laurowe, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 godziny.
Wymieszać z fasolą. Gotować 15 minut dłużej i podawać na ciepło.