Gulasz wołowy z szybkowaru

Gulasz wołowy z szybkowaru
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, gulasz wołowy z szybkowaru może być spektakularnym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i obejmującym całe 30 dań. Jedna porcja zawiera 1121 kalorii, 83 g białka i 57 g tłuszczu. Za 5,39 USD za porcję ten przepis pokrywa 59% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3 osobom. Jest idealny na jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jeśli masz pod ręką grzyby, marchewkę w kawałkach, seler w kawałkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 94%, to danie jest świetne. Gulasz wołowy z szybkowaru, gulasz wołowy z szybkowaru i gulasz wołowy Guinnessa z szybkowaru są bardzo podobne do tego przepisu.

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Gulasz wołowy w menu? Spróbuj połączyć z Shirazem, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne wina czerwone są idealnym dodatkiem do pożywnego gulaszu wołowego. Bodegas Naveran Dama Cava z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Jedna z niewielu zabytkowych Cava wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, a jednocześnie jasna i rześka. Posiadłość Naverán produkuje wysokiej jakości Cava od 1901 roku. Wszystkie produkowane tu Cavy pochodzą z winnic będących własnością posiadłości i przez nią kontrolowanych. Dama fermentuje w butelce (a la méthode champenoise) i dojrzewa na osadzie przez 24 miesiące. Caves Navera'n jest producentem najwyższej jakości wina Cava, który wykorzystuje winogrona pochodzące z posiadłości. Navera'n Dama to arcydzieło Cavy, połączenie Chardonnay, które nadaje winu treściwość i objętość, oraz Parellady, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną krągłość Chardonnay. Miłośnikom szampana spodoba się śródziemnomorski „musujący farmer” z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość doskonale komponuje się również z deserami owocowymi, zwłaszcza brzoskwiniami i plasterkami pomarańczy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn