Gulasz Brunszwicki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Brunswick. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, sos barbecue, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Po stopieniu i spieniony, dodać czosnek i cebulę i saute do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać pomidory, rosół z kurczaka, sos barbecue, Worcestershire, brązowy cukier, cayenne, wędzona wieprzowina, fasola lima, kukurydza i duża szczypta soli i pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować na średnim poziomie, aż gęste i duszone, o 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z ostrym sosem, chlebem kukurydzianym lub krakersami sodowymi.