Gulasz Brunszwicki

Gulasz Brunszwicki
Gulasz Brunswick może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji zupy. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 60 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz fasolkę baby lima, fasolkę baby lima, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 17%. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody i kurczaka do wrzenia w holenderskim piekarniku; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć kurczaka i odstawić na bok. Rezerwa 3 szklanki bulionu w holenderskim piekarniku. (Zachowaj pozostały bulion do innych zastosowań.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Wlać puszkowaną fasolę i płyn przez sitko z siatki drucianej do holenderskiego piekarnika, zastrzegając fasolę; dodać pomidora do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Lima KonserwowaFasola Lima Konserwowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, często mieszając, 40 minut lub aż płyn zmniejszy się o jedną trzecią.
5
Skóra, kości i strzęp kurczaka. Fasolę masować masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Dodaj kurczaka, puree i mrożone fasolki, ziemniaki, i cebula do holenderskiego piekarnika. Gotować na małym ogniu, często mieszając, 3 godziny i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
7
Wymieszać kukurydzę i pozostałe składniki; gotować na małym ogniu, często mieszając, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn