Guinness ® Peklowana Wołowina

Guinness ® Peklowana Wołowina
Guinness ® peklowana wołowina jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina Z Guinnessem, guinness peklowana wołowina i kapusta, oraz Guinness peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Opłucz wołowinę całkowicie i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść mostek na stojaku w patelni do pieczenia lub piekarniku holenderskim. Rub brązowy cukier na peklowanej wołowiny płaszcz całej wołowiny, w tym na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Wlać butelkę piwa stout wokół, i delikatnie na wołowinę zwilżyć cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Piec przez 2 1/2 godziny. Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn