Guinness ® Peklowana Wołowina
Guinness ® peklowana wołowina jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina Z Guinnessem, guinness peklowana wołowina i kapusta, oraz Guinness peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Opłucz wołowinę całkowicie i osusz.
Umieść mostek na stojaku w patelni do pieczenia lub piekarniku holenderskim. Rub brązowy cukier na peklowanej wołowiny płaszcz całej wołowiny, w tym na dole.
Wlać butelkę piwa stout wokół, i delikatnie na wołowinę zwilżyć cukier.
Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec przez 2 1/2 godziny. Odstawić na 5 minut przed krojeniem.