Grzane wino z Lolindy
Need a bezglutenowy i wegański napój? Grzane wino z Lolindy może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz laski cynamonu, cukier, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grzane wino - nie mylić z winem pleśniowym, Grzane Wino {Gorące Wino-Vin Chaud}, oraz Grzane Wino Na Gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórkę cytryny za pomocą obieraczki do warzyw, starając się uzyskać jak najmniej białego pestki, jak to możliwe. Ćwiartka cytryny i wycisnąć sok z 2 ćwiartek do szklanki lub miarki, aby uzyskać około 3/4 uncji. Rezerwa pozostałych kwartałów.
Przynieś wodę na wolnym ogniu.
Dodaj goździki, anyż Gwiaździsty, laski cynamonu i gałkę muszkatołową do wody, aby wykonać napar. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 10 protokół.
Dodaj czerwone wino, porto, cukier, ćwiartki pomarańczowe, ćwiartki cytrynowe, sok z cytryny i skórkę z cytryny.
Niech gotować na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut.
Zdjąć z ognia i odcedzić przyprawy i cytrusy. Wróć do bardzo niskiego ciepła i utrzymuj ciepło.
Wlać 1 uncję rumu do każdego kubka, top z gorącym grzanym winem.
Dekoruj każdą szklankę cynamonem i kółkiem cytrynowym.