Grillowany łosoś pomarańczowo-Burbon

Grillowany łosoś pomarańczowo-Burbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego łososia pomarańczowo-Bourbonowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, sos sojowy, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany łosoś pomarańczowy i Bourbon, Grillowany łosoś pomarańczowy i Bourbon, oraz Grillowane filety z łososia pomarańczowego i Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i dodaj łososia do torby. Uszczelnić i marynować w lodówce 1 1/2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć łososia z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
4
Umieścić łososia na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Gotować 6 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testu z widelcem, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarynataMarynata
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn