Grillowany Stek Z Rozmarynem

Grillowany Stek Z Rozmarynem
Grillowany stek z rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, rozmaryn, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Grillowany stek z rozmarynem z dżemem pomidorowym, Grillowany Stek Z Rozmarynem, oraz Argentyński Stek Z Grilla Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz rozmaryn, skórkę cytryny, pieprz, oliwę z oliwek, sól i czosnek w małej misce. Rozetrzyj mieszankę rozmarynu równomiernie na stekach; przykryj. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść steki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn