Grillowany kurczak z bulgurem

Grillowany kurczak z bulgurem
Grillowany kurczak z bulgurem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, natkę pietruszki, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Bulgur z Pietruszkowym Pesto i grillowanym kurczakiem, Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, oraz Grillowana Cukinia Bulgur Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Udka kurczaka zalać 1 łyżką oliwy z oliwek, następnie posypać cynamonem, imbirem, cayenne i 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udko Z KurczakaUdko Z Kurczaka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść do grilla, skórki do góry; przykryć i gotować 12 protokół. Odwróć kurczaka, przykryć i kontynuować gotowanie, aż skóra będzie złoty kolor i termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 160 stopni F, 10 do 15 więcej minut. Grillować winogrona, pokryte, ale obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W międzyczasie połącz 1 1/2 szklanki wody, masło, skórkę z cytryny i szczyptę soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać bulgur, zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować na wolnym ogniu, pokryte, do miękkości, o 15 protokół. (
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
5
W razie potrzeby spuścić nadmiar wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Puch bulgur widelcem i mieszać w grillowanych winogron, odrzucając łodygi. Wymieszać szalotki, pietruszkę i pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
BulgurBulgur
WinogronaWinogrona
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Podawać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8
Zdjęcia Justin Walker
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn