Grillowany Halibut Z Koprem Włoskim I Tapenadą Z Zielonymi Oliwkami

Grillowany Halibut Z Koprem Włoskim I Tapenadą Z Zielonymi Oliwkami
Grillowany Halibut z koprem włoskim i zieloną oliwką Tapenade może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 2. Na $9.69 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, oliwa z oliwek, liście tymianku cytrynowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany Halibut z koprem włoskim i Tapenadą z zielonymi oliwkami, Grillowane steki New York Strip z zieloną oliwką Tapenade, oraz Grillowany Halibut z sosem pomidorowym, zielonymi oliwkami i selerem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia82
Magazyn