Grillowany Halibut, sałata i Tapenada
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przypraw? Grillowany Halibut, sałata, i Tapenade wiązki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką filety z halibuta, tapenadę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Halibut Z Koprem Włoskim I Tapenadą Z Zielonymi Oliwkami, Grillowany Halibut z koprem włoskim i Tapenadą z zielonymi oliwkami, oraz Wiązki Sałaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill rozgrzać do średniej (około 375). Gotować liście sałaty 2 lub 3 na raz w garnku z wrzącą wodą, aż żeberka będą elastyczne, 1 1/2 do 3 minut; Jak to zrobić, przenieść do miski z lodowatą wodą.
Połóż liście płasko z gładkimi bokami na ręcznikach kuchennych i osusz.
8 największych liści rozłóż tapenadą.
Pokrój rybę na 8 kawałków, każda około 2 1/2 cala. szeroki; zestaw 1 u podstawy każdego liścia. Jeśli liść nie jest wystarczająco duży, aby zamknąć ryby, pokrywają liść z innym.
Zwiń każdą wiązkę od podstawy, składając po bokach (w razie potrzeby delikatnie pęknij żeberka sałaty).
Wiązki pędzla z olejem. Wyrzucić wszelkie dodatkowe liście.
Grill, obracając raz, aż ryba będzie tylko nieprzezroczysta, 8 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris