Grillowany Halibut, sałata i Tapenada

Grillowany Halibut, sałata i Tapenada
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przypraw? Grillowany Halibut, sałata, i Tapenade wiązki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką filety z halibuta, tapenadę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Halibut Z Koprem Włoskim I Tapenadą Z Zielonymi Oliwkami, Grillowany Halibut z koprem włoskim i Tapenadą z zielonymi oliwkami, oraz Wiązki Sałaty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill rozgrzać do średniej (około 375). Gotować liście sałaty 2 lub 3 na raz w garnku z wrzącą wodą, aż żeberka będą elastyczne, 1 1/2 do 3 minut; Jak to zrobić, przenieść do miski z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
WodaWoda
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
2
Połóż liście płasko z gładkimi bokami na ręcznikach kuchennych i osusz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
3
8 największych liści rozłóż tapenadą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Pokrój rybę na 8 kawałków, każda około 2 1/2 cala. szeroki; zestaw 1 u podstawy każdego liścia. Jeśli liść nie jest wystarczająco duży, aby zamknąć ryby, pokrywają liść z innym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
RybyRyby
5
Zwiń każdą wiązkę od podstawy, składając po bokach (w razie potrzeby delikatnie pęknij żeberka sałaty).
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
BazaBaza
żeberkażeberka
RolkaRolka
6
Wiązki pędzla z olejem. Wyrzucić wszelkie dodatkowe liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Grill, obracając raz, aż ryba będzie tylko nieprzezroczysta, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn