Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą
Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól, pomidory, chile, takie jak tajski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Gotowany Bas słodkowodny z orzeźwiającą salsą pomidorową zieloną oliwką, Grillowane zielone pomidory z czerwoną i żółtą salsą pomidorowo-bazyliową, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill gazowy lub węglowy do gotowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Wrzucić razem pomidory, arbuz, cebula, chile, kolendra, sok z limonki, i sól. (Nie rób salsy więcej niż 1 godzinę do przodu lub stanie się wodnisty.)
Rybę osuszyć, następnie posmarować olejem i doprawić solą. Grill ryby, począwszy od strony skóry w dół, na lekko naoliwionej grill rack, obracając się raz, aż tylko gotowane przez, 8 do 9 minut w sumie.
* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, ryby mogą być pieczone od 4 do 5 cali od ciepła, obracając się raz, w sumie 10 do 12 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.