Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą

Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą
Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól, pomidory, chile, takie jak tajski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Gotowany Bas słodkowodny z orzeźwiającą salsą pomidorową zieloną oliwką, Grillowane zielone pomidory z czerwoną i żółtą salsą pomidorowo-bazyliową, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill gazowy lub węglowy do gotowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wrzucić razem pomidory, arbuz, cebula, chile, kolendra, sok z limonki, i sól. (Nie rób salsy więcej niż 1 godzinę do przodu lub stanie się wodnisty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
ArbuzArbuz
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Rybę osuszyć, następnie posmarować olejem i doprawić solą. Grill ryby, począwszy od strony skóry w dół, na lekko naoliwionej grill rack, obracając się raz, aż tylko gotowane przez, 8 do 9 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać ryby z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1
* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, ryby mogą być pieczone od 4 do 5 cali od ciepła, obracając się raz, w sumie 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn