Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tostami, serem pleśniowym i winegretem z czerwonej musztardy Chile

Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tostami, serem pleśniowym i winegretem z czerwonej musztardy Chile
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne? Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tosty Pekan, ser pleśniowy i czerwony Chile musztarda Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 648 kalorii, 18g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką grzyby, pekany, szparagi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym, Grillowana Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym, kandyzowanymi pekanami i winegretem z granatu, oraz Prażone Szparagi Z Serem Pleśniowym I Prażonymi Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Dodać tymianek i doprawić solą i pieprzem. Szparagi wrzucić z kilkoma łyżkami winegret i doprawić solą i pieprzem. Ułóż 1/4 grzybów na środku każdego talerza. Ułóż szparagi wokół grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Posypać pekan i ser pleśniowy wokół krawędzi talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
5
Mżnij więcej opatrunku.
6
Ubij razem musztardę, proszek ancho, sól i ocet, powoli ubijaj w oleju, aż do zemulgowania. Doprawić większą ilością soli, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn