Grillowane steki z tuńczyka z japońską marynatą

Grillowane steki z tuńczyka z japońską marynatą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc spróbuj grillowanych steków z tuńczyka z japońską marynatą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 246 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 5,84 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, japońską marynatę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Przyniósł ci go Martha Stewart. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Grillowane steki z balsamiczną marynatą Worcestershire, Grillowane steki z łososia z marynatą musztardowo-pomarańczową, oraz Grillowane steki z miecznika z cytrynową marynatą Oregano.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn