Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Cebulowym Masłem Koperkowym

Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Cebulowym Masłem Koperkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grillowane steki z tuńczyka z cebulą masło koperkowe spróbować. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 9,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 58g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, masło land O lakes®, chwast koperkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowane steki z łososia bez kości z chrzanowym masłem koperkowym, Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Masłem Cytrynowo-Pieprzowym, oraz Grillowane steki z tuńczyka z zieloną cebulą i masłem pomarańczowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn