Grillowane Steki Z Tuńczyka W Stylu Toskańskim

Grillowane Steki Z Tuńczyka W Stylu Toskańskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych steków z tuńczyka w stylu toskańskim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 661 kalorii, 56g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $9.1 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka garści pietruszki z płaskim liściem, sos worcestershire, grillowany chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, Toskańskie grillowane steki Rib-eye, oraz Sałatka Z Tuńczyka W Stylu Toskańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wypłukać i osuszyć steki z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
3
Umieść skórkę na desce do krojenia. Na skórkę ułożyć liście rozmarynu i pietruszki. Czosnek i trochę grubej soli i czarnego pieprzu lub przypraw grillowych na wierzchu ziół. Drobno posiekać czosnek, zioła i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Skropić oliwą z oliwek na steki z tuńczyka tylko tyle, aby płaszcz z każdej strony. Potrzyj mieszankę ziół i czosnku w ryby, równomiernie pokrywając kawałki z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Odstawić na 10 minut.
6
Grilluj steki z tuńczyka 6 minut z każdej strony lub 4 minuty z każdej strony, jeśli wolisz różowego tuńczyka w centrum. Gotuj steki: wysokie ustawienie na wewnętrznym grillu elektrycznym, średnie ciepło na zewnętrznym grillu gazowym lub, 6 cali od gorącego, przygotowanego węgla drzewnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
StekStek
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Połącz pierwsze 4 składniki w misce lub dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności. Pokrywamy pieczarki równomiernie marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ułożyć grzybki na grillu-side-up i doprawić przyprawą do grilla lub solą i pieprzem. Jeśli używasz wewnętrznego grilla elektrycznego, rozgrzej go do 400 stopni F lub "wysokiego" ustawienia. Jeśli używasz grilla gazowego na zewnątrz, rozgrzej do średniej wysokości; na grillu węglowym przygotuj węgle i gotuj grzyby 6 cali od gorących węgli. Grzyby gotują od 4 do 6 minut z każdej strony. Pieczarki gotujemy przykryte lub pod namiotem z folii aluminiowej i od czasu do czasu obracamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Połącz pomidory, rozmaryn i wędzoną mozzarellę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
RozmarynRozmaryn
PomidorPomidor
10
Skropić olejem i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Nakrętki grzybowe napełnij mieszanką pomidorów i polej pokrojoną mozzarellą. Grzyby będą wyglądać jak małe pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
12
Umieść czapki w piekarniku w temperaturze 425 stopni F, aż ser się topi lub możesz zamknąć pokrywę grilla lub zastąpić namiot z folii aluminiowej nad czapkami grzybowymi, aby stopić ser, zajmie to 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
13
Służyć jako-jest lub, umieścić nadziewane czapki na czosnek tosty lub plasterki chrupiący chleb złapać soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
CzosnekCzosnek
TostyTosty

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćTwardy
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn