Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych steków z tuńczyka w stylu toskańskim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 661 kalorii, 56g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $9.1 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka garści pietruszki z płaskim liściem, sos worcestershire, grillowany chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, Toskańskie grillowane steki Rib-eye, oraz Sałatka Z Tuńczyka W Stylu Toskańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wypłukać i osuszyć steki z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
3
Umieść skórkę na desce do krojenia. Na skórkę ułożyć liście rozmarynu i pietruszki. Czosnek i trochę grubej soli i czarnego pieprzu lub przypraw grillowych na wierzchu ziół. Drobno posiekać czosnek, zioła i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przyprawa Do Grilla
Pietruszka-nać
Rozmaryn
Czosnek
Przyprawy
Zioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
4
Skropić oliwą z oliwek na steki z tuńczyka tylko tyle, aby płaszcz z każdej strony. Potrzyj mieszankę ziół i czosnku w ryby, równomiernie pokrywając kawałki z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Ryby
Sucha Przyprawa Rub
5
Odstawić na 10 minut.
6
Grilluj steki z tuńczyka 6 minut z każdej strony lub 4 minuty z każdej strony, jeśli wolisz różowego tuńczyka w centrum. Gotuj steki: wysokie ustawienie na wewnętrznym grillu elektrycznym, średnie ciepło na zewnętrznym grillu gazowym lub, 6 cali od gorącego, przygotowanego węgla drzewnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Stek
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Połącz pierwsze 4 składniki w misce lub dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności. Pokrywamy pieczarki równomiernie marynatą.
Ułożyć grzybki na grillu-side-up i doprawić przyprawą do grilla lub solą i pieprzem. Jeśli używasz wewnętrznego grilla elektrycznego, rozgrzej go do 400 stopni F lub "wysokiego" ustawienia. Jeśli używasz grilla gazowego na zewnątrz, rozgrzej do średniej wysokości; na grillu węglowym przygotuj węgle i gotuj grzyby 6 cali od gorących węgli. Grzyby gotują od 4 do 6 minut z każdej strony. Pieczarki gotujemy przykryte lub pod namiotem z folii aluminiowej i od czasu do czasu obracamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Grilla
Sól I Pieprz
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Folia Aluminiowa
9
Połącz pomidory, rozmaryn i wędzoną mozzarellę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Rozmaryn
Pomidor
10
Skropić olejem i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
11
Nakrętki grzybowe napełnij mieszanką pomidorów i polej pokrojoną mozzarellą. Grzyby będą wyglądać jak małe pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Grzyby
Pomidor
12
Umieść czapki w piekarniku w temperaturze 425 stopni F, aż ser się topi lub możesz zamknąć pokrywę grilla lub zastąpić namiot z folii aluminiowej nad czapkami grzybowymi, aby stopić ser, zajmie to 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Folia Aluminiowa
Piekarnik
13
Służyć jako-jest lub, umieścić nadziewane czapki na czosnek tosty lub plasterki chrupiący chleb złapać soki.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.