Grillowane Roladki Wołowe

Grillowane Roladki Wołowe
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jicama, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Grillowane Roladki Wołowe Z Sosem Sojowym Scallion, Pieczeń wołowa i dwa-ser Grillowany na cebulowych Roladkach, oraz Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W średniej misce wymieszaj 1 łyżkę oleju z sosem rybnym, trawą cytrynową, proszkiem pięciu przypraw, miodem, mielonym czosnkiem i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj stek flanki i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
3
Nożyczkami odetnij łodygi z liści winogron i rozłóż kilka liści na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4
Umieść 2 plastry czosnku na środku każdego liścia. Dodać 2 plastry steku, 2 kawałki jicama i 2 liście bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
JicamaJicama
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Zwiń liście w ciasne cylindry, chowając się po bokach podczas toczenia. Powtórz z pozostałymi liśćmi winogron, czosnkiem, stekiem, jicamą i bazylią. Nawlecz rolki na 4 pary szaszłyków, tak aby każda para miała 3 rolki. Lekko posmaruj szaszłyki olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
JicamaJicama
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
W małej patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju, aż tylko zacznie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i dodać szalotki i 1/2 łyżeczki soli. Natychmiast wlać gorący olej scallion do ramekina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Grilluj rolki na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i twarde, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieś rolki na talerz i skropić olej scallion na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Posypać orzeszkami ziemnymi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn