Grillowane frytki stekowe

Grillowane frytki stekowe
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i przyjaznych dla fodmap , grillowane frytki stekowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 5 porcji zawierających 488 kalorii , 7 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka musztardy kreolskiej, ostrego sosu, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis wypróbowało i polubiło 20 osób. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca . Świetnie sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 61% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także stek z grillowanej polędwicy wołowej z ragoutem z warzyw letnich i frytkami stekowymi , stek z polędwicy z grilla z ragoutem z letnich warzyw i frytkami stekowymi oraz stek z polędwicy z grilla z ragoutem z warzyw letnich i frytkami stekowymi .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Do dużego garnka z zimną wodą włóż ziemniaki. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą lekko miękkie, ale nie ugotowane przez około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Ziemniaki odcedzić i dobrze osuszyć. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę, po około 6 sztuk na ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
W dużej misce wymieszaj oliwę z oliwek, wytrzyj do sucha, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj krążki ziemniaczane i wymieszaj. Grilluj ziemniaki na złoty kolor i chrupiące na całej powierzchni, około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przełóż ziemniaki do miski lub półmiska i podawaj z sosem musztardowo-kreolskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda KreolskaMusztarda Kreolska
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn