Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową

Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową
Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowaną w olej sardelę, orzeszki piniowe, panko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Z Pstrąga Grillowane Miodowo-Musztardowe, Filety Z Soli Z Prażonymi Orzeszkami Pinii, Cytryną I Bazylią, oraz Pieczony Dorsz Z Chrupiącą Polewą Cytrynowo-Ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać orzeszki piniowe na szerokiej (nie nieprzywierającej) patelni na średnim ogniu, aż lekko upieczone, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Wlać do średniej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na tej samej patelni podgrzej 1 łyżkę. oliwa na średnim ogniu, aż po prostu ogrzać i dodać panko. Toast panko, mieszając od czasu do czasu, aż ciemniejszy odcień, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj anchois i czosnek; wymieszać, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Do orzeszków piniowych dodać mieszaninę panko. Wymieszać w 1/4 łyżeczki. sól, Skórka z cytryny i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy do wysokości (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 3 sekund).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Każdą główkę pokroić na pół, każdą połowę pokroić na 3 kliny, a boki pokroić oliwą z oliwek. Szaszłyki kliny na metalowe szaszłyki, 3 na szaszłyki. Szaszłyki grill radicchio (zamknij pokrywę na grillu gazowym), 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
RadicchioRadicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Odwróć szaszłyki radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Szczotkuj ryby po obu stronach oliwą z oliwek i grilluj, od strony skóry w dół, 3 do 4 minut (zamknij pokrywę na grillu gazowym) lub do momentu, gdy będą matowe (wycięte do testu) i łatwo się poluzują. Używając 2 szpatułek, delikatnie obróć rybę (zamknij pokrywkę na grillu gazowym) i gotuj jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Filety przełożyć na talerze i na deskę do krojenia. Doprawić rybę solą, pieprzem i kilkoma kroplami soku z cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
RadicchioRadicchio
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Usuń szaszłyki z grillowanego radicchio i posiekaj radicchio grubo. Wymieszać z pozostałym sokiem z cytryny i pozostałym 1/2 łyżeczki. sól. Wymieszać pozostałe 3 łyżki. oliwa z oliwek do bułki tartej i łyżką na stronie mięsa ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
RadicchioRadicchio
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
12
Podawać ryby z radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn