Grillowane Fajitas Z Krewetkami
Przepis Grillowane krewetki Fajitas może zaspokoić Twoje meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, paprykę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tortille mączne można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Fajitas Z Krewetkami, Shrimp Fajitas, oraz Shrimp Fajitas podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie ugotowany, ale nie chrupiący.
Osuszyć na papierowych ręcznikach. Owiń pasek boczku wokół każdej krewetki; bezpieczne końcówki wykałaczkami.
Na sześciu metalowych lub namoczonych drewnianych szaszłykach, naprzemiennie nitkuj krewetki, paprykę i cebulę. Grill, przykryty, na średnim ogniu lub piec 4 W. od ognia przez 2-3 minuty z każdej strony lub aż krewetki zmienią kolor na różowy i warzywa będą delikatne, często zalewając sosem barbecue.
Usuń krewetki i warzywa ze szaszłyków; wyrzuć wykałaczki.
Umieścić po jednej stronie każdej tortilli. Wierzch z sałatą, pomidorem i serem; złożyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to świetny wybór do krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Restauracje w pobliżu Alsace Willm Pinot Gris Reserve Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Alzacji Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest zarówno giętki, jak i pełny, z nutami miodu i przypraw. Finalny idealnie równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino z smażonym na patelni foie gras, grillowanym lub pieczonym białym mięsem (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drób w sosie śmietanowym, wędzoną rybą, daniami z grzybów, takimi jak risotto.