Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym
Grillowane Burgery z serem pleśniowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 549 kalorii, 38g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka sos worcestershire, warzywa sałatka dla dzieci, ser kruszy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym, Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym, oraz Grillowany Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowej patelni, gotować czosnek w maśle na małym ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie miękki. Wymieszać w sosie Worcestershire.
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę i grill przyprawy. Kształt mieszaniny na 8 owalne paszteciki, 1/2 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Wyjąć z grilla na talerz; na wierzch posmarować serem.
Połóż chleb na grillu. Przykryć; gotować 2 do 4 protokół, obracając raz, aż lekko tosty.
Po jednej stronie każdego tostowego kromki chleba posmarować masłem. Najlepsze kromki chleba z sałatkami i hamburgerami.