Grillowane Burgery Wegetariańskie Tex-Mex
Przepis grillowane Tex-Mex burgery Wegetariańskie może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz chili w proszku, ocet jabłkowy, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 1-quart wymieszaj kukurydzę, paprykę, ocet, chili w proszku i kminek.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować około 5 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Okładka i grill hamburgery na średnim ogniu 8 do 12 minut, obracając raz, aż do ogrzania.
Pokrój hamburgery na pół.
Umieścić każdy burger pół w kieszeni chlebek pita. Top z mieszanki kukurydzy i śmietany.